• (+34) 696 58 20 97
 • Segueix-nos:

  Fluwim Oci

  Fluwim és una empresa dedicada a oferir experiències d’oci basades en la teoria del fluir. Aquesta teoria és senzilla: quan dediques el temps a fer una activitat que et motiva on les habilitats personals, l’atenció i la concentració entren en equilibri comença un estat mental que en diem “el fluir”. El temps passa ràpid. Desconnectes de les preocupacions, dels pensaments estressants, del “torrent de pensaments” que sovint ens bloqueja i no ens permet desenvolupar tot el nostre potencial. Allò que som realment.

  Quan fluim som feliços i per això busquem oferir estones per fluir a totes aquelles persones que ho desitgin. Jocs, natura, esport, música…

  L’empresa la formem dos joves emprenedors, un dissenyador gràfic i una psicòloga, que vivim al camp i combinem els nostres coneixements per tal de posar en marxa diferents projectes. De moment iniciem la nostra activitat l’agost del 2016, presentant el nostre primer projecte: “El secret de Sant Jordi”, un room escape situat al centre de Vic. Esperem conèixer-vos aviat i Fluwim!

  logo Fluwim Blanc footer

  Fluwimoci S.L. | Copyright © 2018 | All rights reserved

  Web design by: Fluwim IG

  vbv white on blackCaixaBank logo color RGB horizontal 72dpi fondo negro

  });})(jQuery);